08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Pga Covid-19 tar utemöblerna slut snabbare än väntat, läs mer >>

Viaggio 2847 Fåtölj

19 495 kr
Klädsel:
Klädsel
Ostuni Blå - 13
Ostuni Grön - 11
Ostuni Grå - 08
Ostuni Ljusgrå - 03
Le Mans Cognac - 15D8
Le Mans Ljusgrå - 1582
Le Mans Blå- 15D3
Le Mans Svart - 1576
Le Mans Vit - 15CW (ej kontrastsömn)
Le Mans Grön - 15D4
Stromboli Off White - 30IR
Stromboli Cognac - 30IS
Siena Gul - 40B6
Siena Grå - 40B3
Siena Mörkblå - 40B5
Siena Mörkgrön - 40B4
Siena Svart - 40BM
Siena Ljusbrun - 40BX
  • PG 70
  • PG 15
  • PG 30
  • PG 40
.
8 - 10 Veckor (specialbeställning)
  •     Showroom för Natuzzi i butiken i Täby
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Viaggio är en klassisk fåtölj med moderna detaljer från italienska Natuzzi. Viaggio kommer från Natuzzis mer exklusiva kollektion Natuzzi Italia. Sits och rygg är stoppad med memory foam vilket ger fåtöljen en underbar komfort samtidigt som den håller formen med åren.

Stommen är tillverkad i wenge vilket tillsammans med det eleganta lädret både ger fåtöljen en rustik men ändå modern karaktär. De nätta armstöden är tillverkad i mörkbrun metall som matchar underrede.  Du väljer mellan Semi-anilin eller fullanilinläder som klädsel Se bifogade bilder och produktblad. Köp Viaggio från Natuzzi Italia online på Folkhemmet.

Information

Bredd: 74cmDjup: 89cm

Höjd: 78cm

Sitthöjd: 43cm

Modellnummer: 2847

Klädsel: Äkta Läder

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.

KlädselTyg, Läder/Konstläder
FärgValbart
Höjd (cm)78
Sitthöjd (cm)43
Bredd (cm)74
VarumärkeNatuzzi
Djup (cm)89
TygbankNatuzzi Italia

Läder från Natuzzi Italia

Semi-Anilin (Le Mans): 

Semi-Anilin är ett genomfärgat anilinläder som ytbehandlats med ett extra lager färg för att öka tåligheten mot fläckar och ge en jämnare nyans. De naturliga märkena som återfinns på ett anilinläder finns i vissa fall kvar även på ett semianilin. Dock inte lika mycket som på ett anilinläder.  Natuzzis semi-anilinläder har en bra komfort och god andningsförmåga. Le Mans är ca 1,1-1,3mm tjockt. 

Anilin (Siena & Montello)

Anilin är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyansskillnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt mer känslig för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Artnr:  NAT2847003CAT 70

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top