Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Förvaring

(281 Produkter)

Smart och snygg förvaring

Hos oss på Folkhemmet hittar du smart och snygg förvaring för alla behov. I vårt breda sortiment av möbler hittar du allt från mediamöbler och tv-bänkar till garderober och skåp. Oavsett om du vill ha en modern eller klassisk stil hittar du förvaringsmöbler för alla smaker hos oss.

" En skänk från ovan när man är trött i fötterna! " 

Alice, säljare - Folkhemmet 

Skänk: Fleet Buffe, Torkelson 

 

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Längtar du efter ett välorganiserat & städat hem

Vi alla har väl drömt omt att få ordning på alla saker, papper och kläder som lätt bli liggande på bordet, stolen eller golvet. Med smarta förvaringar kan du enkelt börja organisera dina kläder med snygga och stabila byråer med lådor som räcker till och i en mängd utföranden. Längtar du efter en avställnigsyta i hallen där du kan lägga posten eller lappen som du måste ta med nästa gång du går. Vi har ett brett utbud av avställningsbord eller skänkar i svart, vitt, gråbetsad Ek, grå m.m och i flera modeller för att passa din hem.

Snygga detaljer i hemmet för förvaring

Hos oss hittar du även snygga förvaringskorgar som kan fyllas med barnens leksaker, viktiga papper som måste  eller användas som tvättkorg. Eller du kanske vill förbereda inför den kalla regniga dagen som kommer med ved i ett snyggt vedställ eller paraplyhållare, varför inte fylla på drinkvagnen med goddryck? Vi har även tidningställ i flera olika färger som vit, vitoljad ek och ek. 

To top