Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ale Mediabänk Vitoljad Ek / Svart

7 690 kr
Utförande:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Ale är en elegant mediabänk från Torkelson. Ale har en modern design med ett tydligt skandinaviskt formspråk. Stommen är tillverkad i vitoljad ekfanér på en mdf-skiva. Torkelson tillverkar det nätta underredet i svartlackad metall där de rundade benen sticker upp på sidan vilket bidrar till den unika designen. Ale mediabänk har en öppen sektion för mediaenheter samt två utdragbara lådor för förvaring.

Missa inte de snygga soffborden och matborden i samma serie. Den öppna sektionen är 11,5cm hög, 87,5 cm bred och 42,5 cm djup.

Information:

Längd: 184cmHöjd: 45cm
Djup: 45cmMaterial: Ek / MDF / Metall
Typ: MediabänkSerie: Ale
Färg: Vitpigmenterad / SvartLeverantör: Torkelson

 

Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta och bästa möbeltillverkare. Torkelson sätter alltid kvalitén först och har snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder ett brett sortiment med fokus på både traditionell och modern skandinavisk design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Vitpigmenterad
MaterialEk, Metall
VarumärkeTorkelson
Höjd45 cm
Bredd184 cm
Djup45 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Vitoljad Ek

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och är samtidigt dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Vitoljad ek rekommenderar vi att du vaxar för att behålla en skyddande yta. Ingen inoljning rekommenderas då det är svårt att få exakt likadan finish.Läs mer
Stäng

Artnr:  TORK1970001

To top