Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Exxet Buffe Smoked Ek

12 390 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Exxet är ett modernt sideboard/skänk i ett modernt och snyggt designat utseénde. Stommen är tillverkad av mdf/spån med en läcker fanér i vildek som sedan är behandlad med en brun/grå olja. Benen är sedan tillverkade i svartlackad metall. Buffén har tre dörrar med ett hyllplan bakom varje dörr. Under dörrarna finns totalt tre lådor för mindre förvaring.

Exxet är tillverkad av Torkelson och serien har flera fina möbler i samma finish och formspråk. Exxet är verkligen serien för dig som vill blanda moderna och eleganta linjer med en rustik och gedigen touch.

Information:

Bredd: 175cmDjup: 42cm
Höjd: 70cmSerie: Exxet
Typ: Buffé/SkänkLeverantör: Torkelson

 

Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta och bästa möbeltillverkare. Torkelson sätter alltid kvalitén först och har snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder ett brett sortiment med fokus på både traditionell och modern skandinavisk design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Svart, Brun
MaterialEk, MDF, Metall
VarumärkeTorkelson
Höjd70 cm
Bredd175 cm
Djup42 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Smoked Ek

Produkten är målad med en stark betsfärg som ger ett gediget och elegant uttryck och lyfter fram karaktären i trät. Den är sedan lackad för att minimera underhåll. Med tiden kan ytan behövas lackas om. Annars behöver du bara göra rent ytan. Då rekommenderar vi såpa och ljummet vatten. Underlägg rekommenderas för att minska risken för fläckar.Läs mer
Stäng

Artnr:  TORK1940002

To top