Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Giro Drinkvagn

12 495 kr
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Giro är en modern och lyxig drinkvagn från italienska Calligaris. Giro har en nätt design i matt svartlackad design. Toppskivan har en snygg svartlaserad finish. Det ingår en elegant serveringsbricka i cognacsfärgat läder som du enkelt kan servera vin eller cocktails från. Giro är den perfekta festmöbeln för dig som älskar att bjuda till fest.

Mått:

Bredd: 94cmHöjd: 82cm
Djup: 48cmTyp: Drinkvagn
Leverantör: CalligarisSerie: Giro

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
VarumärkeCalligaris
Höjd82 cm
Bredd48 cm
Längd94 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS512300501515L00000000

To top