Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Indy Vitrinskåp 2-Dörrar

8 919 kr
Utförande:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.
Observera att denna produkt endast går att beställa till Stockholm.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Indy är ett modern vitrinskåp med en elegant design. Indy är tillverkad helt i metall med en snygg svartlackad finish. Välj mellan variant med en eller två dörrar. Indy har tre glashyllplan samt bottensektionen. Dörren som har glasfronter har ett snyggt handtag i mässing.

Information:

Bredd: 91cmHöjd: 183cm
Djup: 43cmSerie: Indy
Leverantör: TorkelsonFärg: Svart


Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta och bästa möbeltillverkare. Torkelson sätter alltid kvalitén först och har snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder ett brett sortiment med fokus på både traditionell och modern skandinavisk design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
MaterialMetall
VarumärkeTorkelson
Bredd91 cm
Höjd183 cm
Djup43 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr:  TORK196051

To top