Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Secret Mediabänk 185cm

21 395 kr
Utförande:
Stomme:
Färg Ben:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Secret är en snyggt designat mediabänk från Italienska Calligaris. Det finns i flera storlekar och du kan välja mellan några olika färger på stommen samt två färger på benen. Denna modell har två lådor på varje sida. Mittsektionen har en glasfront för att enkelt kunna fungera mot fjärrkontroller. Den går även att fälla ner.

Mått:

Bredd: 185cmHöjd: 48cm
Djup: 48cmTyp: Sideboard
Leverantör: CalligarisSerie: Secret

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
MaterialMDF, Metall, Trä
FärgValbart
VarumärkeCalligaris
Bredd185 cm
Höjd48 cm
Djup48 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS605308609409401500000

To top