Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Skåp & Vitrinskåp

(65 Produkter)

Vitrinskåp & skåp i klassisk & modern stil

Vi har ett varierat utbud av vitrinskåp - breda som smala - och möbler för förvaring i modern stil och klassisk design. De flesta av våra skåp levereras monterade och vi kan självklart erbjuda hemleverans. Alla skåp går att beställa online och vi levererar i hela Sverige.

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Skåp & Vitrinskåp
Möbler
Förvaring
Skåp & Vitrinskåp
Kategori:
Skåp & Vitrinskåp
Möbler
Förvaring
Skåp & Vitrinskåp

Stora & små vitrinskåp med eller utan belysning

Vi har ett brett utbud av vitrinskåp för att det ska passa just din stil och hem. Klassiska vita vitrinskåp med en eller två dörrar för att ge sina saker den plats de förtjänar i hemmet. Om man i vardagsrummet inte vill placera sina fina vaser, skupturer eller kanske tallrikar gömda i ett stängt skåp kan vi rekommendera att titta på våra höga vitrinskåp med belysning och glas på sidorna med tunn ram. Detta gör att dina saker kan beskådas av alla som kommer på besök. Vi har även låga vitrinskåp med skänk med stabilt topp som även fungerar som fin display för dina blommor. 

Skåp & vitrinskåp i vitt, svart, brun, grå..

...Ja det finns en mängd olika färger på våra skåp. Söker du ett vitrinskåp med vitlaserad ekfanér med snygga fiskbensmönster. Vi har även vitrinskåp som är vitoljad, svartbetsat eller i oljad ek. Dessutom kan man få skåp med trädörrar och glasdörrar och med lådor i botten eller på sidan. Till och med vägghängda vitrinskåp har vi. Ja våra vitrinskåp är verkligen en inredningsmöbel för alla stilar, smaker och behov. 

To top