Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

EKLIDEN Mediabänk 156 2-d Oljad Ek

5 490 kr
Utförande:
Färg:
.
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Få tillbaka pengarna vid retur om du inte är nöjd
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Ekliden är en stiren men klassisk mediabänk med lådor och dörrar, tillverkad i massiv och fanérad ek. Ytbehandlad med natur olja. Tillverkad av Torkelson.
Bakom dörrarna finns ett hyllplan 500x430mm som är justerbara samt Innermått bakom dörr är 508x382mm. Ben är 75mm höga och Handtag/knopp i silverfärgad aluminium. Köp klassiska TV-Bänkar smidigt och enkelt online på Folkhemmet.

Mått:

Bredd: 156cmHöjd: 55cm
Djup: 50cmSerie: Ekliden
Materil: Massiv/Fanerad EkFinish: Naturoljad

 

Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta och bästa möbeltillverkare. Torkelson sätter alltid kvalitén först och har snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder ett brett sortiment med fokus på både traditionell och modern skandinavisk design.

FärgNatur
MaterialEk, Glas
VarumärkeTorkelson
Höjd (cm)55
Bredd (cm)156
Djup (cm)50

Oljad Ek

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och är samtidigt dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.Artnr:  TORK468400

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top