Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Vision TV-Bänk Vit 180cm

Vision är en modern och stilren mediabänk från Nordic Furniture Group. TV-bänken har en snygg minimalistisk design med raka och rena linjer. Stommen är tillverkad i mdf med mattlackad yta. Vision har en öppen sektion i mitten med ett hyllplan. På höger sida sitter en lucka med ett hyllplan bakom. På vänster sida har du två lådor. Vision har snyggt designade ben i metall. Vision finns i fler färger och utföranden.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Vision är en modern och stilren mediabänk från Nordic Furniture Group. TV-bänken har en snygg minimalistisk design med raka och rena linjer. Stommen är tillverkad i mdf med mattlackad yta. Vision har en öppen sektion i mitten med ett hyllplan. På höger sida sitter en lucka med ett hyllplan bakom. På vänster sida har du två lådor. Vision har snyggt designade ben i metall. Vision finns i fler färger och utföranden.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
MaterialMDF
Höjd50 cm
Bredd180 cm
Djup42 cm
VarumärkeNordic Furniture Group
SerieFörvaring
Läs mer
Stäng
Nordic Furniture Group

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annant Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Lackade Möbler

Lackerade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.Läs mer
Stäng

Artnr: NFG500164

To top

Färg: