Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Utförsäljning av säsongens utställningsmöbler i våra butiker. Välkommen in och fynda utemöbler!

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Frikk Klädstativ Vitoljad ek

Frikk Klädstativ i vitoljad är en fantastiskt fin möjlighet till snygg och praktisk klädförvaring. Klädstativet passar lika bra i den lilla hallen för upphängning av vårjackorna, som för kavajerna i klädkammaren eller sovrummet. Frikk-serien är tillverkad av Nordic Furniture Group (NFG), och innehåller massor av snygga hallmöbler i vitoljad ek. Omonterat.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Frikk Klädstativ i vitoljad är en fantastiskt fin möjlighet till snygg och praktisk klädförvaring. Klädstativet passar lika bra i den lilla hallen för upphängning av vårjackorna, som för kavajerna i klädkammaren eller sovrummet. Frikk-serien är tillverkad av Nordic Furniture Group (NFG), och innehåller massor av snygga hallmöbler i vitoljad ek. Omonterat.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
MaterialEk
Höjd151 cm
Bredd89 cm
Längd52 cm
VarumärkeNordic Furniture Group
Läs mer
Stäng
Nordic Furniture Group

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annant Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Vitoljad Ek

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och är samtidigt dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Vitoljad ek rekommenderar vi att du använder "Leather Masters Natural Oil" för att behålla en skyddande yta. Läs mer
Stäng

Artnr: NFG206312

To top