Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Vi prismatchar! >

Hallmöbler

(114 Produkter)

Hallmöbler för den lilla & stora hallen

Hos Folkhemmet säljer vi snygga och funktionella hallmöbler i olika prisklasser. Matchande serier med hatthyllor och skoställ i vitt, svart och ek. Byråer, sittbänkar och skoskåp. Speglar och tamburmajorer. Vi har allt för hallen. Hitta din nya hallmöbel hos Folkhemmet!

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Snygga & funktionella hallbänkar & hyllor

När det är dags att snöra på sig skorna en tidig morgon och du ska till jobbet eller när man kommer hem efter en lång dag och man ska knyta upp skorna, kan det vara skönt att slå sig ner på en hallbänk och ta ett djupt andetag. Med ett brett utvud av hallbänkar i vitt, svart, jordfärger och Ek, eller gulddetaljer eller varför inte välja en hallbänk med lock och förvaring, hög eller låg bänk - Ja vi har något för alla tycken och smak. Självklart har vi matchande hatthyllor att kasta av sig mössor, vantar och halsdukar på och smarta skoskåp för att få bort skorna från golvet.

Små minimala klädhängare, nyckelskåp & vägghyllor till hallen

har man det trångt i sin hall och inte får plats med ett stort skåp kan man titta på våra smarta, snygga och stabila klädhängare för att kunna hänga av sig jacka, overallen eller för den delen hatten. Önskar du att hänga upp klädhängaren på väggen eller har du ett litet hörn som skulle passa bra för en tamburmajor. Vi har även ett brett utbud av speglar för hallen i alla tänkbara former och utföranden, till och med nyckelskåp med en liten spegel för att ta sista titten innan man får hemifrån. Smidiga vägghyllor som passar utmärkt till både hallen och vardagsrummet.

To top