Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Atollo Bänk Sammetstyg

8 795 kr
Underrede:
Tygval:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Atollo är en modern och otroligt vackert designad bänk från italienska Calligaris. Atollo har en bekväm sits med ett läckert mönster och bra stoppning. Stommen är tillverkad i metall. Välj mellan olika färger på sammetstyget på sitsen samt olika finishar på underredet. Vill du ha en modern och exklusiv bänk är Atollo ett fantastiskt alternativ. Atollo finns även med sits i vintage konstläder.

Mått:

Bredd: 130cmHöjd: 43cm
Djup: 43cmSitthöjd: 43cm
Serie: AtolloLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrön, Guld/Mässing, Rosa, Beige
KlädselTyg
VarumärkeCalligaris
Bredd130 cm
Sitthöjd43 cm
Höjd43 cm
Djup43 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Venice Sammetstyg från Calligaris

Venice är ett slitstark sammetstyg från Calligaris. Tyget är tillverkat i 100% polyester. På de produkter där tyget går att ta loss kan du tvätt den i maskin 30 grader. Annars gör du rent tyget med lätt fuktig trasa med ljummet vatten. Sammetstyg har mycket liv i sig då fibrernas riktning i kombination med ljusriktning ger olika effekter på tyget. Därav kan tyget se annorlunda ut i olika miljöer.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS510500501LS0H00000000

To top