08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
KAMPANJ allt från Torkelson 15% t.o.m 5/10 >>

Horizon Sideboard Glas

Horizon är ett modernt och stilrent sideboard från italienska Calligaris. Stommen är tillverkad i mdf flera olika snygga finishar att välja mellan. Toppen kommer i vitt härdat glas. Det svarta glaset på bilden har utgått.

I detta utförande har Horizon två yttre dörrar med ett hyllplan i härdat glas bakom. Det har även två små dörrar centralt med en låda ovanför. Horizon finns i flera utföranden och varianter. Kontakta oss för mer information.

Information:

Bredd: 210cmHöjd: 74cm
Djup: 50cmBenhöjd: 21cm
Stomme: ValbartSerie: Horizon
Topp: Vitt GlasLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top