Produkten har blivit tillagd i varukorgen
15% på alla möbler från Torkelson

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Ice Stol Transparent

Ice är en snyggt designad stol från Italienska Calligaris i plexiglas med metallben. Den transparenta ryggen har ett elegant kristalliserat mönster som får en läcker effekt framför allt i solljus. Välj mellan olika finishar på sitsen samt olika färger på det nätta metallunderredet. Missa inte barstolen i samma serie.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Ice är en snyggt designad stol från Italienska Calligaris i plexiglas med metallben. Den transparenta ryggen har ett elegant kristalliserat mönster som får en läcker effekt framför allt i solljus. Välj mellan olika finishar på sitsen samt olika färger på det nätta metallunderredet. Missa inte barstolen i samma serie.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgMetall, Transparent
Höjd82 cm
Bredd47.5 cm
Sitthöjd46 cm
Djup53.5 cm
VarumärkeCalligaris
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Plexiglas

Plexiglas är en blandning mellan acryl och andra hårdplaster som skapar en hård och slitstark yta som kan göras i både transparent och helfärgad finish. Fördelen är att materialet är både väldigt lätt men samtidigt mycket slitstarkt. Samtidigt är det jätte enkelt att avlägsna fläckar med bara en trasa och ljummet vatten, vilket gör stolen idealisk för bland annat familier med små barn. Undvik starkare rengöringsmedel då dessa inte är anpassade för plast-liknande material. Glasrengöring eller Såpa rekommenderas.Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr: CB103800007784800000000

To top

Underrede:

(Klicka två gånger på bild för att förstora)