Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Jam Barstol Snurr Light

Jam är en stilren barstol från italienska Calligaris. Sitsen är i vit hårdplast och kanterna går sedan att få i lite olika färger. Jam barstol är höj och sänkbar med snurrfunktion. Detta är en enklare variant än storebror Jam Barstol Snurr Lux. Underredet är tillverkat i kromad eller svartlackad metall. Sitthöjden på barstolen går att justera mellan 58 till 80 cm med en höjd på 71 till 93 cm.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Jam är en stilren barstol från italienska Calligaris. Sitsen är i vit hårdplast och kanterna går sedan att få i lite olika färger. Jam barstol är höj och sänkbar med snurrfunktion. Detta är en enklare variant än storebror Jam Barstol Snurr Lux. Underredet är tillverkat i kromad eller svartlackad metall. Sitthöjden på barstolen går att justera mellan 58 till 80 cm med en höjd på 71 till 93 cm.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Svart, Metall, Orange
Höjd71 cm
Bredd44 cm
Sitthöjd58 cm
Djup43 cm
VarumärkeCalligaris
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Termoplast

Termoplast är ett annat ord för polypropen/polyester som är glasfiberförstärkt. Materialet är utmärkt i miljöer med högt slitage. Plasten är UV-behandlad vilket gör att den klarar av bl.a. solljus utan att blekas. Alla produkter är lätta, enkla att rengöra, giftfria, antistatiska och 100% återvinningsbara.

Rengöring ska göras med milda rengöringsmedel som t.ex. såpa eller diskmedel. Annars klarar dessa produkter av att stå ute en hel sommar i ur och skur men ska förvaras under tak så fort vintern kommer.Läs mer
Stäng

Artnr:  CB147600007779100000000

To top