Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Jam Barstol

3 095 kr

Sitthöjd:

Färg Sits:

Färg Underrede:

Utförande:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Jam är en stilren barstol från italienska Calligaris. Underredet kommer i antingen kromad eller matt svartlackad metall och sitsen är tillverkad i "hårdplast". Kanterna på sitsen går sedan att få i lite olika färger. Det går även att få stolen i två olika höjder. Missa inte andra modeller av Jam då den bland annat finns som matstol.

Obs! Den svarta plastdetaljen på fotstödet har tagits bort. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Svart, Metall, Orange
VarumärkeCalligaris
Sitthöjd65 cm
Bredd48 cm
Höjd77.5 cm
Djup51 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Plexiglas

Plexiglas är en blandning mellan acryl och andra hårdplaster som skapar en hård och slitstark yta som kan göras i både transparent och helfärgad finish. Fördelen är att materialet är både väldigt lätt men samtidigt mycket slitstarkt. Samtidigt är det jätte enkelt att avlägsna fläckar med bara en trasa och ljummet vatten, vilket gör stolen idealisk för bland annat familier med små barn. Undvik starkare rengöringsmedel då dessa inte är anpassade för plast-liknande material. Glasrengöring eller Såpa rekommenderas.Läs mer
Stäng

Artnr:  CB103300007779100000000

To top