Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klinte Bänk 160 Ek

5 009 kr
Utförande:
Färg:
Klädsel:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.
Observera att denna produkt endast går att beställa till Stockholm.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Klinte är en snyggt designad hallbänk med lock. Stommen är tillverkad i en blandning av naturoljad massiv ek och fanér. Det går att välja mellan tre olika klädslar på toppen; grått ulltyg, grå fårskinnsimitation eller det mönstrade tyget Moody.

Invändigt är det ett stort fack med en skiljevägg där man kan förvara diverse saker. Själva Klinte bänken finns även i ek och svart samt i två mindre storlekar. Missa inte att titta på resterande produkter i Klinte serien där det även finns stolar, byråer och hallmöbler! 

Info:

Bredd: 161cmHöjd: 45cm
Djup: 40cmSerie: Klinte
Färg: Naturoljad ekLeverantör: Torkelson
Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
MaterialEk
VarumärkeTorkelson
Höjd45 cm
Bredd161 cm
Djup40 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Oljad Ek

Ek är ett lövträd som kan bli över 1000 år gammalt. Virket har en vacker ådring och är mycket eftertraktat då det är hårt och starkt, samtidigt som det är elegant och sofistikerat. Vi rekommenderar att du oljar eken 2-4 gånger per år vilket ger en tålig yta som skyddar mot spill, vätskefläckar och smuts. Du kan både använda vaxolja eller vanlig möbelolja. Variationer och märgstrålar är en vanlig företeelse i massiv ek och är samtidigt dess charm då ingen produkt är helt den andre lik. Ben och underrede behöver oftast bara oljas av estetiska skäl.Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  TORK1300019

To top