Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Utförsäljning av säsongens utställningsmöbler i våra butiker. Välkommen in och fynda utemöbler!

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Classic Skrivbord Ljus Ek

PBJ Designhouse har två skrivbord i sitt hemmakontors-sortiment. De kan båda vara ett bra val om du behöver ha ett skrivbord i ditt hem. Classic skrivbord har det klassiska utseendet med funktioner som en topp med geringsfogar, avtagbar bricklåda, avtagbar kabelskydd och ett hemligt fack. Det klassiska skrivbordet finns i ljus ek eller valnöt. Classic är ett utmärkt val för dig som vill ha ett nätt och praktiskt skrivbord med en modern och tidlös design.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

PBJ Designhouse har två skrivbord i sitt hemmakontors-sortiment. De kan båda vara ett bra val om du behöver ha ett skrivbord i ditt hem. Classic skrivbord har det klassiska utseendet med funktioner som en topp med geringsfogar, avtagbar bricklåda, avtagbar kabelskydd och ett hemligt fack. Det klassiska skrivbordet finns i ljus ek eller valnöt. Classic är ett utmärkt val för dig som vill ha ett nätt och praktiskt skrivbord med en modern och tidlös design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVitpigmenterad
MaterialEk, Laminat
Höjd75 cm
Bredd140 cm
Djup49 cm
VarumärkePBJ
Läs mer
Stäng
PBJ

PBJ är ett danskt möbelföretag som startade sin verksamhet 1968. PBJ har sedan dess växt till en av Skandinaviens ledande möbelföretag i sin nisch. Deras ledord är funktionalitet och kvalitet då de strävar efter perfektion i sina möbler. PBJ är som starkast på massiva trämöbler men kombinerar gärna detta med läder och laminat. Allt trä hos PBJ är noga handplockat i produktionen för att kunna selektera den finaste kvalitén på virket. På Folkhemmet har vi äran att ställa ut ett litet urval av möbler från PBJ. Kontakta Kundtjänst eller butik om du har några frågor på PBJ´s sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Lackade Möbler

Lackerade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.Läs mer
Stäng

Artnr: PBJ71414243043

To top

Färg: