Produkten har blivit tillagd i varukorgen
BLACK WEEK! Se alla kampanjer >

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Leau Barstol justerbar

Leau är en snyggt designad barstol från Italienska Calligaris i plexiglas med metallunderrede. Barstolen är höj och sänkbar med snurrfunktion. Den är otroligt påkostad framför allt i det hydrauliska systemet som har en fantastisk livslängd. Sitsen finns i fem olika färger och benen finns i krom eller borstad finish (Satin). Du hittar alltid de bästa priserna på Calligaris produkter online på Folkhemmet.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Leau är en snyggt designad barstol från Italienska Calligaris i plexiglas med metallunderrede. Barstolen är höj och sänkbar med snurrfunktion. Den är otroligt påkostad framför allt i det hydrauliska systemet som har en fantastisk livslängd. Sitsen finns i fem olika färger och benen finns i krom eller borstad finish (Satin). Du hittar alltid de bästa priserna på Calligaris produkter online på Folkhemmet.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgRöd, Metall, Transparent, Orange, Turkos, Valbart
MaterialMetall, Plast
Höjd80.5 cm
Bredd42.5 cm
Sitthöjd65 cm
Djup45 cm
VarumärkeCalligaris
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Plexiglas

Plexiglas är en blandning mellan acryl och andra hårdplaster som skapar en hård och slitstark yta som kan göras i både transparent och helfärgad finish. Fördelen är att materialet är både väldigt lätt men samtidigt mycket slitstarkt. Samtidigt är det jätte enkelt att avlägsna fläckar med bara en trasa och ljummet vatten, vilket gör stolen idealisk för bland annat familier med små barn. Undvik starkare rengöringsmedel då dessa inte är anpassade för plast-liknande material. Glasrengöring eller Såpa rekommenderas.Läs mer
Stäng
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.

Artnr: CB128800007784800000000

To top

Färg Sits:

(Klicka två gånger på bild för att förstora)

Färg Underrede:

(Klicka två gånger på bild för att förstora)