Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Se alla våra Black Week erbjudanden >>

Lukas 3-Sits Bäddsoffa King D. Blue

Lukas är en soffa med bäddsoffa med en mycket bra sovfunktion och praktisk funktion. Under dagen är Lukas en stabil möbel och genom sin unika mekanism förändras Lukas från en soffa till en säng - enkelt och lätt. Du behöver inte flytta på ryggkuddarna utan dessa fälls in under sängen. Hela sängytan tillsammans med madrassen är på insidan av möbeln. Madrassen i Lukas är en bra och komfortable madrass i kallskum.

I detta utförande får du Lukas 3-sits bäddsoffa i det snygga tyget King 9 Dark Blue med ekben (helt enligt bild). Soffan har även de bredare armstöden (17cm) som ger en rejäl känsla. Dessa är färdigproducerade och vi kan därför erbjuda snabbare leverans i just detta utförande. Du kan välja att köpa andra ben separat. Kontakta kundtänst om du vill ha mer information om det.

Denna variant finns färdigproducerad på Sits lager i Polen.

OBS! Miljöbilderna visar Lukas i ett annat utförande.

Information:

Bredd: 196 cmHöjd: 88 cm
Djup: 100 cm (213 cm)Sitthöjd: 48 cm
Sängbredd: 140 cmSänglängd: 195 cm
Tyg: King Dark BlueSerie: Lukas
Typ: Bäddsoffa 3-sitsLeverantör: Sits
Ben: EkArmstöd: Nr 2 (17cm)
Madrass: Skum 

 

På vår hemsida kan du beställa Lukas i några av våra mest populära modeller och tyger men alla soffor, fåtöljer och pallar från Sits går att beställa i ca 300 olika tyger och läder. Alla soffor finns nästan alltid i flera olika storlekar, så titta gärna igenom produktbladet till vänster under ”Dokument”. Under dokument fliken hittar du även större bilder på tygvalen. Tänk på att bilder på tyger kan avvika lite från hur man uppfattar dem i dagsljus samt att tyg- och läderkollektionen förändras med jämna mellanrum, så välkommen in i någon av våra butiker för aktuella prover. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du är intresserad av ett tyg eller modell som inte finns med bland valen på hemsidan.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top