Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mattor

(216 Produkter)

Mattor av hög kvalité till alla golv och rum

På Folkhemmet har vi ett stort sortiment av mattor av hög kvalitet online. På nätet säljer vi ryamattor, vävda mattor, Patchwork, fårskinnsmattor, ullmattor, trasmattor, dörrmattor bl.a. Vi har säljer allt från Classic Collection, CalligarisMattbolaget och utemattor från Brafab. Du hittar former av mattor som runda, kvadratiskt eller rektangulära. Du kan även måttbeställa många av våra mattor. Kontakta oss för pris och leveranstid på måttbeställda mattor.

"Mina barn vill ha mjuka gömställen"

Christian, försäljningschef - Folkhemmet 

Matta: Chhatwal & Jonsson

Visa mer
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Inred ditt hem med snygga mattor 

En matta till matgruppen eller soffan kan vara det som ger rummet det där lilla extra. Eftersom att du enkelt kan rulla undan och bytta mattan i vardagsrumm etefter säsong kan du prova på att unna dig något lite mer våghalsigt när det kommer till färg och mönster på mattan under en period. Ibland vill man kanske inreda sitt kök, tv-rum eller sovrum mer klassiskt stilrent med rena linjer och ljusa väggar. En matta blir då det givna valet att ge rummet lite karaktär och färg. En färgglad patchwork ger en helt ny känsla i hela rummet med sina färger och en lugg- och ryamatta ger den sköna känslan under fötterna.

En tunnare matt i köket som är lätt att rengöra

Tänk på att välja en ganska tunn matta i köket till en matgrupp då det blir bättre med lägre kant mot golvet samt att det ser mycket elegantare ut. Konstmaterial är alltid att föredra om du vill ha en ljusare färg då det blir lättare att få bort fläckar. Kontakta gärna kundtjänst eller butik för att få personlig service med råd om du är osäker på vad som blir bäst för just dig. Folkhemmet är det självklara valet för dig som vill köpa möbler eller mattor billigt online.

To top