Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mattor

(242 Produkter)

På Folkhemmet har vi ett stort sortiment av mattor av hög kvalitet online. På nätet säljer vi ryamattor, vävda mattor, Patchwork, Persiska mattor, skinnhudar, fällar, ullmattor, trasmattor, dörrmattor bl.a. Vi har säljer allt från Classic Collection, Calligaris, Chhatwal & Jonsson och Mattbolaget. Du hittar alla former av mattor som runda, fyrkantiga, rektangulära. Du kan även måttbeställa många av våra mattor. Kontakta oss för pris och leveranstid på måttbeställda mattor.

En matta till matgruppen eller soffan kan vara det som ger rummet det där lilla extra. Eftersom att du enkelt kan rulla undan och bytta matta efter säsong kan du ofta unna dig något lite mer våghalsigt på en matta när det kommer till färg och mönster. Just nu är det populärt att inreda ganska stilrent med rena linjer och vita väggar. En matta blir då det givna valet att ge rummet lite karaktär och färg. En färgglad ryamatta eller patchwork till exempel.

Tänk på att välja en ganska tunn matta till en matgrupp då det blir bättre med lägre kant mot golvet samt att det ser mycket elegantare ut. Konstmaterial är alltid att föredra om du vill ha en ljusare färg då det blir lättare att få bort fläckar. Kontakta gärna kundtjänst eller butik för att få personlig service med råd om du är osäker på vad som blir bäst för just dig. Folkhemmet är det självklara valet för dig som vill köpa möbler eller mattor billigt online.

Visa mer
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top