08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Mahi Ullmatta Off White/Black

Mahi är en exklusiv ullmatta från Chhatwal & Jonsson. Mahi är tillverkad i 80%  Ull och 20% bomull i varpan. Mattan är en Handvävd och flatvävd. Mahi har ett härligt mönster i vitt med komplementfärg. Mattan ger både ett mysigt och elegant intryckt vilket gör den perfekt i vardagsrummet under soffan. Tack vare kvaliten på materialen och hantverket är Jaal en slitstark matta med en otroligt hög kvalitet men samtidigt till ett mycket bra pris.

 

Mått:Info:
170x240cm

Material: 80% Ull och 20% Bomull

200x300cmTillverkning: Handvävd
 Färg: Off White / Black
 Leverantör: Chhatwal & Jonsson

 

Stig Jonsson och Geetali Chhatwal Jonsson har förenat de bästa indiska hantverkstraditionerna med en skandinavisk känsla för form och färg. Mötet mellan Sverige och Indien syns i de karaktäristiska textilier som designas i Sverige och tillverkas för hand i Indien av de indiska hantverkarna. Steg för steg har varumärket utvecklats i sann entreprenörsanda och finns nu i 18 länder.

All produktionen sker för hand enligt traditionella metoder och i en noggrann tillverkningsprocess där ett minimum av vatten och elektricitet används. Lägg där till hög kvalité på tyger och mönster och resultatet är en kollektion textilier som håller för ögats slitage.    Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top