Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mughal Ullmatta Light Khaki/Dark Grey

Mughal är en exklusiv ullmatta från Chhatwal & Jonsson. Mughal är tillverkad i 80% Nya Zeeländsk Ull med 20% bomull i varpan. Mattan är en Handvävd med en mycket tät väv. Maghal har ett snyggt överlappande fyrkantigt mönster i grått på en vit grund. Mattan ger både ett mysigt och elegant intryckt vilket gör den perfekt i vardagsrummet under soffan. Tack vare kvaliten på materialen och hantverket är Dots en slitstark matta med en otroligt hög kvalitet.

 

Mått:Info:
180x270cm

Material: 80% Nya Zeeländsk Ull & 20% Bomull

230x320cmTillverkning: Handvävd
 Färg: Light Khaki / Dark Grey
 Leverantör: Chhatwal & Jonsson

 

Stig Jonsson och Geetali Chhatwal Jonsson har förenat de bästa indiska hantverkstraditionerna med en skandinavisk känsla för form och färg. Mötet mellan Sverige och Indien syns i de karaktäristiska textilier som designas i Sverige och tillverkas för hand i Indien av de indiska hantverkarna. Steg för steg har varumärket utvecklats i sann entreprenörsanda och finns nu i 18 länder.

All produktionen sker för hand enligt traditionella metoder och i en noggrann tillverkningsprocess där ett minimum av vatten och elektricitet används. Lägg där till hög kvalité på tyger och mönster och resultatet är en kollektion textilier som håller för ögats slitage.    Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top