Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Saree Multi Röd

Material:
Konstsilke (viskos)


Form:
Gångmatta
Rektangulär
Rund


Färg:
Röd Multi


Storlek i cm:
140 x 200
170 x 230
200 x 300
240 x 340
80 x 200

Rund 140, 190 och 240 cm


Tillverkningssätt/Typ:
FlatvävdTyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Material:
Konstsilke (viskos)


Form:
Gångmatta
Rektangulär
Rund


Färg:
Röd Multi


Storlek i cm:
140 x 200
170 x 230
200 x 300
240 x 340
80 x 200

Rund 140, 190 och 240 cm


Tillverkningssätt/Typ:
Flatvävd

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgRöd, Flerfärgad
MaterialViskos
FormRektangulär
VarumärkeClassic Collection
Läs mer
Stäng
Classic Collection

Classic Collection är ett Stockholmsbaserat företag som designar och producerar mattor samt andra handgjorda inredningsdetaljer i Indien. Alla Classic Collections mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att en summa pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material
Mattor från Classic Collection
Classic Collections mattor tillverkas för hand en och en. De vävs helt utan maskinell utrustning, på traditionellt vis. Varje matta har ett helt unikt utseende och är inte den andra lik. Mattorna är inte perfekta som en platt och livlös maskinvävd matta skulle vara men de är vackra, unika och har en naturlig charm. De är ett fantastiskt hantverk, precis så som vi vill ha dem.

Använd mattunderlägg för att minska slitage vilket även fungerar som halkskydd. Undvik att dra möbler fram och tillbaka över mattan. Använd möbeltassar/hjulskydd under soffben och bordsben. Vrid och vänd mattan ibland, då slits den jämnt.

Ta alltid bort fläckar direkt när de uppstår. Mindre fläckar kan oftast tas bort med en fuktig trasa och galltvål eller diskmedel. Skumma upp medlet med ljummet vatten innan det appliceras. Torka sedan försiktigt bort fläcken. Lämna alltid in din matta till ett välrenommerat tvätteri för fackmässig plantvätt. Bli inte orolig om din matta luddar av sig mycket. Mattor av speciellt naturmaterial luddar ibland mycket första året. Dammsug mattan ofta utan borste för att få bort överflödiga fibrer och korta ned denna tid. Viss färgvariation kan förekomma mattorna emellan då färgerna blandas för hand. Detta är helt normalt, vi gör dock vårt yttersta för att minimera färgskillnaderna. Undvik direkt solljus, naturmaterial bleks lätt i stark sol. Storleken på din matta kan variera med +-4% mot storleken som anges, detta är helt normalt då mattan vävs för hand.
Läs mer
Stäng

Artnr: CCSR084MUR

To top