Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Shag Bakara Ullmatta Off White

Shag Bakara är en exklusiv ullmatta/ryamatta från Chhatwal & Jonsson. Bakara är tillverkad i 100% Nya Zeeländsk Ull. Mattan är Handvävd och trådarna är hela 10cm långa vilket ger Bakara en otroligt mysig känsla. Det blir nästan som att gå på fårskinn. Shag bakara är det perfekta alternativet för dig som vill ha en lyxig och mysig matta till vardagsrummet eller sovrummet med en oslagbar känsla och finish.

Mått:Info:
170x240cmMaterial: 100% Nya Zeeländsk Ull
200x300cmTillverkning: Handvävd
250x350cmFärg: Off White / Vit
 Leverantör: Chhatwal & Jonsson

 

Stig Jonsson och Geetali Chhatwal Jonsson har förenat de bästa indiska hantverkstraditionerna med en skandinavisk känsla för form och färg. Mötet mellan Sverige och Indien syns i de karaktäristiska textilier som designas i Sverige och tillverkas för hand i Indien av de indiska hantverkarna. Steg för steg har varumärket utvecklats i sann entreprenörsanda och finns nu i 18 länder.

All produktionen sker för hand enligt traditionella metoder och i en noggrann tillverkningsprocess där ett minimum av vatten och elektricitet används. Lägg där till hög kvalité på tyger och mönster och resultatet är en kollektion textilier som håller för ögats slitage.    Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top