Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ullmatta Dow Jones Q1 2014 140x200 cm

Ullmatta Dow Jones är en Handtuftad matta i tjock härlig offwhite ull.
Mönstret visar ett stabilt och värdebeständigt aktieindex för dig som vill ha ett eget börsgolv hemma. Designen visar utvecklingen av Dow Jones under KV 1 2014. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Ullmatta Dow Jones är en Handtuftad matta i tjock härlig offwhite ull.
Mönstret visar ett stabilt och värdebeständigt aktieindex för dig som vill ha ett eget börsgolv hemma. Designen visar utvecklingen av Dow Jones under KV 1 2014. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
FormRektangulär
MaterialUll
VarumärkeEtol
Längd200 cm
Bredd140 cm
Läs mer
Stäng
Classic Collection

Classic Collection är ett Stockholmsbaserat företag som designar och producerar mattor samt andra handgjorda inredningsdetaljer i Indien. Alla Classic Collections mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att en summa pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Läs mer
Stäng

Artnr:  ETOL51005101

To top