Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ullmatta Woolbubbles Svart/Vit

Modell:
Handvävd

 

Material:
100% Ull

 

 

Färg:
Svart/Vit
Brun Beige
Svart
Multi

 

 

Storlek i cm:
140x200
160x230

 Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Modell:
Handvävd

 

Material:
100% Ull

 

 

Färg:
Svart/Vit
Brun Beige
Svart
Multi

 

 

Storlek i cm:
140x200
160x230

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Grå, Svart
MaterialUll
FormRektangulär
VarumärkeMattbolaget
Läs mer
Stäng
Classic Collection

Classic Collection är ett Stockholmsbaserat företag som designar och producerar mattor samt andra handgjorda inredningsdetaljer i Indien. Alla Classic Collections mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att en summa pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Klassiskt tidlös ullmatta. Finns i två standardstorlekar och fyra färger. Denna matta kan även specialbeställas i vilket mått Du vill. Kontakta oss för prisuppgift och leveranstid.

Läs mer
Stäng

Artnr: MB671-13

To top