Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Salema Utematta Rund 200cm Beige/Grå

1 699 kr
Färg:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Salema är en modern rund utematta med ett enkelt och stilrent mönster. Välj mellan en Beige/Grå eller blå finish. Salema är tillverkad i 100% polypropylene vilket gör att du får en härlig känsla av textil samtidigt som den aldrig kommer att mögla. Det betyder att Salema kan ligga utomhus hela sommarsäsongen. Kom ihåg att materilet under mattan kan behövas luftas. 

Info

Diameter: 200cmMaterial: Polypropylene
Färg: Beige/GråSerie: Salema
Typ: UtemattaLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå, Beige
FormRund
MaterialPolypropylen
VarumärkeBrafab
Längd200 cm
Bredd200 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA7530-72

To top