Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tonar Utematta Rund Beige

499 kr
Storlek:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Tonar är en modern och stilren rund utematta med ett vackert mönster som ger en riktigt ombonad känsla. Tonar är vävd i beiga toner och finns i två storlekar. Tonar är tillverkad i 100% polypropylene vilket gör att du får en härlig känsla av textil samtidigt som den aldrig kommer att mögla. Det betyder att Tonar kan ligga utomhus hela sommarsäsongen. Kom ihåg att materilet under mattan kan behövas luftas. 

Info

Diameter: 120 eller 200cmMaterial: Polypropylene
Färg: BeigeSerie: Tonar
Typ: UtemattaLeverantör:  Brafab

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBeige
FormRund
MaterialPolypropylen
VarumärkeBrafab
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA7528-2

To top