Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Metro 4-sits soffa

Metro är en stilren och komfortabel soffa från Italienska Calligaris. Det finns massa storlekar och tyger att välja mellan. Läder finns även som tillval samt olika ben. Kontakta butik för mer information.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Metro är en stilren och komfortabel soffa från Italienska Calligaris. Det finns massa storlekar och tyger att välja mellan. Läder finns även som tillval samt olika ben. Kontakta butik för mer information.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
KlädselTyg
FärgValbart
VarumärkeCalligaris
Bredd89 cm
Höjd84 cm
Sitthöjd44 cm
Längd248 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  CS3370-3331

To top