Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mood Mediabänk Vit/Ek

8 150 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.
Observera att denna produkt endast går att beställa till Stockholm.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Mood buffé/mediabänk har två lådor och två glasluckor som samtliga öppnas genom att trycka (Push-to-open) på sidan av dörrarna eller mitten på lådan. Stommen och fronterna är i vitlackad mdf och underrede i massiv oljad ek. Mood mediabänk kommer monterad vilket ger en hög stabilitet och kvalitet. 

Mått:

Bredd: 160cm 

Djup: 40cm  

Höjd: 64cm 

Färg: Vitlackad MDF & oljad ek

Missa inte att titta på resterande produkter i Mood serien där det även finns stolar, vitrin och matbord samt mycket mer! 

Klicka här för att se mer produkter i Mood serien!

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit
MaterialEk
VarumärkeTorkelson
Höjd64 cm
Bredd160 cm
Djup40 cm
Läs mer
Stäng
Torkelson

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare. Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Lackade Möbler

Lackerade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.Läs mer
Stäng
Fler utföranden och information:
attachment Produktblad
Har du frågor om denna produkt?

Artnr:  TORK0000150130

To top