Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Nostalgia B970 Fåtölj

Nostaglia är likt namnet en fåtölj som har en tydlig nostalgisk design med sin eleganta träram undertill i kombination med snyggt klassiskt läder. Nostalgia är tillverkad av Italienska Natuzzi och finns i massor med olika storlekar, utföranden och färger. Det snygga träunderredet är tillverkat i massive wenge (mörkbrunt) vilket ger fåtöljen ett rustikt och snyggt utseende.  Sitsen och ryggen är tillverkad i kallskum med fibervadd runt om och klädd i äkta läder av bästa kvalitet som finns i många typer och färger. Du kan även välja med eller utan kontrastsöm på Nostalgia.

Mått:

Bredd: 88cmHöjd: 88cm
Djup: 95cmSitthöjd: 48cm
Modell: B970Typ: 3-Sits

 

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top