Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Offentlig Miljö

(454 Produkter)

Godkända möbler för restaurang och offentliga miljöer

Här hittar du alla våra möbler som är godkända för offentlig miljö. Vi har restaurangstolar både för inomhus- och utomhusbruk. Vi har även soffor och bord både anpassade för ute och inne. För att en möbel ska bli godkänd för offentlig miljö krävs att den klarar av en mycket hög belastning. Dessa möbler är väl testade för att klara det slitage offentligt bruk kräver.

Uteservering

Restaurang

Kontakt

Hotell

Kontor

Leasing

 

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Lougnesoffor & fåtöljer till hotell, väntrum & kontor

När det gäller möbler till publika utrymmen är det viktigt att man tänker på att det är möbler som slits på ett helt annat sätt än en soffa eller stol hemma. Som sköna loungesoffor till kontoret eller restauranger så har vi plockat ut sittmöbler från välkända leverantörer som Sits & Natuzzi som har erfarenhetem och kunskapen att göra kvalitativa loungesoffor & loungefåtöljer

Hållbara bord & stolar till restaurang

Är du restaurang ägare som söker nya, fina och kvalitativa stolar och bord för både inne och utemiljö så har du kommit rätt. Om man vill fräscha upp och skapa en ny känsla i din restaurang hittar du riktigt unika och sköna restaurangstolar och bord för insidan. Har du en stor eller liten uteservering som är i behov av en uppdatering eller om du ska starta en ny restaurang har vi ett brett utbud av bord som tål hårdare väder och behandling med tillhörande restaurangstolar.

Möbler till kontor och kontorslandskap

Är det dags att flytta in i nytt kontor och det dags för nya arbetsbord eller konstorsbord för att få plats med det som är viktigt för din arbetsdag. Vi har smarta lösningar som ger alla möjligheter att få den arbetsplats du önskar. Det är även otroligt viktigt att man sitter bra, oberoende om man sitter på kontoret eller hemma för att kroppen ska må bra och du ska orka arbeta effektivt hela dagen krävs anpassade arbetsstol med hög komfort. Men även den bästa arbetsplats kan behöva och i vissa fall kräva en viloplats på kontoret, sköna & snygga vilosängar som enkelt kan placeras i ett mörkt och lugnt rum.

På Folkhemmet har vi stor kunskap om möbler och hjälper dig gärna för att få till din offentliga miljö. Kontakta oss gärna för offert på större ordrar.

To top