Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Barstol

(57 Produkter)

Designade barstolar för offentlig miljö

Här hittar du alla snyggt designade barstolar som är klassade för offentlig miljö. Vi rekommenderar starkt vårt sortiment av moderna Italienska stolar från Calligaris men även lite mer nordisk design från Hans K. Vi har även Danform och säljer både fasta barstolar och höj- och sänkbara.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Kategori:

Barstolar i olika material för till bar & restaurang

För att dina besökare ska ha en bra stund i baren, restaurangen eller runt det höga bordet i konferensrummet är det självklara valet en barstol som passar just den miljön och inredningen. Vi har ett brett utbud av barstolar med klädsel som passar de önskemål som finns. Allt från hållbart läder till konstläder med härlig vintage-känsla. Vill man ha barstolar klädda i tyg eller sammet har vi ett brett utbud av färger som passar din inredning.  

Höga & låga barstolar

En barstol kan komma i mängder av utföranden utöver färger och material, vill man ha en hög eller låg modell kan man t ex kika på Dana-form som erbjuder mängder av varianter för att passa alla offentliga miljöer. Vi har hållbara barstolar som passar lika bra inomhus som för utomhusbruk som håller år efter år. Vilket gör det till en smart investering, då kunderna sitta bra - beställer de mer i baren - och du behöver inte tänka på att köpa nya varje år. Det kallar vi smart!

To top