Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

För Företag

Möbler och inredning för företag

Hos oss hittar du ett brett sortiment av kvalitetsmöbler från noga utvalda varumärken. Vi har möbler för kontor, konferens, hotell, entré, restaurang och lobby, noga anpassade med hänsyn till kvalitet, funktion och design.

En fåtölj eller 52 soffor? Oavsett om du vill göra ett litet eller stort inköp kan vi hjälpa dig. Vi kan föreslå flera olika lösningar i olika prisklasser, beroende på dina behov och din budget.

Vi har en bred kunskap om våra möbler och lång erfarenhet av hur bra inredning skapas. Hos oss får du en dedikerad kontaktperson som du kan bolla dina idéer och produktval med. Vi koordinerar och planerar allt från inköp till leverans, och vi kan även hjälpa till med inbärning, montering och i iordningställande om så önskas.

Kontakta oss med din offertförfrågan eller berätta vad du behöver hjälp med!

m[email protected]

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Som företagskund hos Folkhemmet får du:

  • En dedikerad kontaktperson med lång erfarenhet av design och inredning som kan stötta och guida i produktval.
  • Koordinering av inköp och leverans av din beställning. Du slipper koordinera ditt projekt med flera leverantörer och varumärken.
  • Anpassade leveransalternativ och kringtjänster som tex samlad leverans, projektledning, inbärning, montering, av-emballering och i iordningställande på plats.
  • Möjlighet till olika betalningsalternativ.
  • Rådgivning, tips och inspiration.
Visa mer
To top