Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Loungefåtöljer

(116 Produkter)

Snygga loungefåtöljer för allmänna platser

Vi har en uppsjö av olika modeller och stilar på fåtöljer för ditt kontor, café eller restaurang. Våra loungefåtöljer är speciellt utformade för offentliga miljöer. De vanligaste varumärkena vi säljer kommer från Sits och Italienska Natuzzi. Välj bland traditionella öronlappsfåtöljer, snurrfåtöljer eller trendiga fåtöljer i sammet eller andra mjuka material. Vi har det och massa andra varianter.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Loungefåtöljer
Möbler
Offentlig Miljö
Loungefåtöljer
Kategori:
Loungefåtöljer
Möbler
Offentlig Miljö
Loungefåtöljer

Snygga loungefåtöljer i hög kvalitet 

Köp våra offentliga loungefåtöljer till hotellet, kontoret eller cafeet. Våra loungefåtöljer är anpassade för allmänna miljöer och slitaget som det innebär. Jämfört med fåtöljer som vi använder hemma är våra loungefåtöljer speciellt utformade att tåla tyngre belastning under längre tid. Vi väljer noggrannt ut möblerna och dess kvalitet så att de ska hålla under lång tid och ha en god komfort.

 

Loungefåtöljer för alla verksamheter

Vi har garanterat något för er verksamhet. Oavsett om ni vill använda loungefåtöljerna inomhus eller utomhus har vi något som passar just er. Välj bland snurrfåtöljer, reclinerfåtöljer, fåtöljer med fasta metall- eller träben. Vi har dessutom fotpallar som är snygga att matcha med fåtöljerna. Vi har flera olika material och kvalitet på våra loungefåtöljer. Välj bland skinnimation, konstläder, äkta läder, sammet och tyg i mönstrade eller släta material. Beroende på vad din verksamhet gör har vi något som passar era önskemål. Vi har stilrena fåtöljer för exempelvis kontoret eller trendiga och moderna loungefåtöljer som passar perfekt för hotellobbbyn.

 

To top