Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Loungesoffor

(210 Produkter)

Sköna Loungesoffor till offentliga miljöer

Om du behöver soffor eller en soffa till kontoret eller restaurangen så har vi på Folkhemmet massor med fina modeller som lämpar sig för offentligt bruk. Vi har framför allt soffor från Sits och Italienska Natuzzi. I vårt sortiment har vi allt från byggbara modulsoffor till traditionella 2-sits och 3-sits soffor.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Loungesoffor
Kategori:
Loungesoffor

Loungesoffa till hotellreceptionen eller kontoret

En skön soffa med hög sittkomfort är något som passar egentligen vart som helst. Våra soffor för hemmet är något som vi lägger stor vikt vid för att du ska hitta rätt soffa till din image och stil. Men lika viktigt är det för företag och verksamheter där ett väntrum eller mötesplats är viktig. Tänk hur tråkig en hotellreception skulle vara om det inte fanns sköna lougnesoffor att vila de trötta benen efter en resa skulle vara. Eller en tandläkare där besökarna kanske är lite nervösa - då kan en avslappnade, bekväm och snygg soffa göra stor skillnad. 

Snygga soffor för alla sorters verksamheter

Soffor, stolar och bord är en uppebar inredningsdetalj hos restauranger, banker och andra verksamheter som vill lyfta fram sitt varumärke. Men även hos vetrinärer eller i kommunala byggnader kan man skapa en mer hemtrevlig miljö med loungesoffor som passar inredningen. Därför finns det ett brett utbud av färger i allt från vanliga neutrala vita, svarata, beiga och grå loungesoffor till mer utstickande färger som rosa, blå och turkosa - för din inredning är också din image. Kombinera den färg du önskar med klädsel i äkta läder, konstläder eller i vanligt tyg för att du ska få rätt loungesoffa på rätt plats. 

Höga, låga eller fällbar (recliner) loungesoffor

Ska soffan fungera som matbord eller ska den fungera som avslappningsmöbel. Vi löser detta åt er! Det finns en mängd olika modeller av höga loungesoffor som passa utmärkt vid matbordet eller i ett väntrum. Vi har soffor där man kan fälla ryggen, en så kallad recliner soffa och sträcka ut benen på divanen för att kunna slappna av till fullo efter en häktisk dag. Önskar man en extra fotpall som tål lite robustare behandling till sin soffa hittar ni även detta här.

 

Välkommen till Folkhemmet!

To top