Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Omnia Matbord 180cm Keramik

36 695 kr
Utförande:
Underrede: Topp:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Omnia är ett mycket snygg designat matbord från italienska Calligaris. Bordet är 180x100 cm men går att förlänga till 240cm tack vare den inbyggda iläggskivan. Du har en stor mängd olika finishar att välja mellan på toppskivan. Snygga stenimitationer eller varför inte otroligt naturtrogen marmor. Omnia har ett unikt designat underrede där du också har flera färgval.

Toppskivan är tillverkad i keramik som är ett enormat slitstarkt material som inte kräver något underhåll. Omnia är en stor serie från Calligaris som erbjuder en stor mängd storlekar, färger och material. Kontakta kundtjänst eller butik för fler alternativ.

Information: 

Längd: 180 (240)cmHöjd: 75cm
Bredd: 100cmHöjd till underrede: 65cm
Typ: MatbordSerie: Omnia
Topp: KeramikLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgVit, Grå, Svart, Brun, Beige, Natur, Valbart
MaterialGlas, Metall, Valnöt, Wenge, Keramik
FormRektangulär
VarumärkeCalligaris
Bredd100 cm
Längd180 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Keramisk topp från Calligaris
Om du vill ha en extremt slitstark yta med fantastiska egenskaper är keramiska bord från Calligaris nått av det bästa marknaden ebjuder idag. Ytan är så nära repfri som en yta kan bli. Vanligt slitage kan inte skada ytan och till och med under extrema förhållanden blir man förvånad över hur snyggt ytan håller sig. Den är även otroligt lätt att göra ren då fläckar enkelt torkas bort med trasa och vanligt rengöringsmedel. Den har även hög tålighet mot värme vilket gör att man utan problem kan ställa en varm stekpanna eller kastrull direkt på bordet.

Egenskaperna hos den kermaiska ytan är revolutionerande i möbelbranschen då den erbjuder en snygg och exklusiv finish som håller likt inget annat. Passar perfekt för barnfamiljen som vill ha ett designat och snyggt bord som håller för det slitage som barn kan utsätta ytan för.

Calligaris fäster kermiken på sitt kända härdade glas för att behålla den snygga finishen och få en tunn och snygg skiva. De erbjuder lite olika färger mest inspirerade av sten och mineraler.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS405804132109309400000

To top