Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Omnia Wood Matbord 180-300cm

29 395 kr
Utförande:
Färgval:
.
4 - 6 veckor (specialbeställning)
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Specialbeställning
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Gedigen Italiensk design och kvalitet
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Omnia är ett modernt och snyggt designat matbord från Italienska Calligaris. Bordet har med sin nästan "flytande" toppskiva blivit väldigt populär och är en av Calligaris starkaste serier. Benen kommer i elegant lackad finish eller en otroligt påkostad fanér uppepå. Detta beror på vilket val som görs av färg/finish.

Omnia har en väldigt finurlig förlängningsfunktion där iläggsskivorna sitter monterad på en skena under bordet. Du drar sedan ut ena sidan av bordet på en mycket enkelt sätt och vinklar upp iläggsskivan.

Omnia är en av Calligaris största serier vilket medför att bordet finns i flera olika storlekar men framför allt finns den i otroligt många olika material, finishar och färger. Kontakta gärna kundtjänst eller butik för mer information.

Information: 

Längd: 180 (240, 300) cmHöjd: 75 cm
Bredd: 100 cmHöjd till underrede: 65 cm
Typ: MatbordSerie: Omnia
Topp: TräLeverantör: Calligaris

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

FärgVit, Brun, Natur
MaterialMDF, Metall, Valnöt, Wenge
FormRektangulär
VarumärkeCalligaris
Höjd (cm)75
Bredd (cm)100
Längd (cm)180

Fanérat trä från Calligaris

Calligaris fanér är noga utvald och selekterad för att hålla den absolut högsta kvaliten. Alla skarvar är noga utvalda för att ge en så bra finish som möjligt. Den sitter beroende på vilken del/produkt oftas på en mdf-skiva eller på metall. Den sitter fastlimmad med ett superhårt speciallim som aldrig släpper. 

Ytan är bara behandlad med pigmenterad olja vilket gör den känslig för vatten och övriga fläckar. För att skydda ytan rekommenderar vid en ytbehandling av t.ex Leathermasters "Protect Spray Wax". Detta gör ytan mer avtorkningsbar och lättare att sköta.

Artnr:  CS405808120120120100000

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top