08 - 22 20 00

  •   Fraktfritt över 5000 kr
  •   Öppet köp
  •   Personlig Service
  •   Bra priser
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Orsa Ramsäng, bäddmadrass i talalaylatex

12 152 kr
Storlek Tygval Benval Fasthet
.
6 - 8 veckor
  •     Fri utkörning vid beställning över 5000 kr eller hämta gratis i butik.
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

Storlekar:
80x 200
90 x 200,
105x 200,
120x 200,
140x 200
(140x 200 finns ej som daybed)


Alla storlekar finns även i längderna 210 alternativt 220 cm.


Fasthet
Orsa kan fås med mjuk, medium, fast eller extra fast fjädring.


Garanti
Bedcraft ger alltid 25 års garanti mot fjäder- och rambrott.


Bedcraft tillverkas av:
Befactory Sweden AB

FärgValbart
MaterialBonellfjädrar, Pocketfjädrar, Talalaylatex
VarumärkeBedcraft

Vår exklusiva ramsäng Orsa finns i ett unikt utförande anpassat för de som vill använda sängen som dagbädd. Då kläs bäddmadrassen med vårt exklusiva möbeltyg även på ovansidan, det ingår kuddar i samma tyg och sänggaveln (tillval) är lägre än till vanliga sängar. Resultatet är en perfekt kombination av komforten i en exklusiv säng, och utseendet hos en stilren soffa. Självklart kan Orsa också beställas i vanligt sängutförande, och oavsett version så är den byggd med tre olika fjädersystem, vilket ger en komfort och avlastning i klass med en kontinentalsäng. Det höga fjäderdjupet med en kombination av pocketfjädrar och bonellfjädrar, gör att sängen anpassar sig perfekt efter hela kroppen. Sängen är 34 cm hög (exklusive ben och bäddmadrass), klädd med valfritt möbeltyg och kombineras med valfri bäddmadrass, gavel och sängben.

Din nya bäddmadrass
I denna säng ingår an bäddmadrass i pickerad Talalaylatex. 
Den här bäddmadrassen har en kärna av Talalaylatex, den renaste och mest avancerade sortens latex i världen. Talalay har en oöverträffad avlastningsförmåga och är något mjukare än naturlatex, vilket bidrar till den sköna känslan av viktlöshet när man lägger sig ner. Materialets konstruktion ger
också en maximal ventilationsförmåga och återfår snabbt sin form, år efter år. Bäddmadrassen har en kärna av 5 cm Talalaylatex och är stoppad med ull på ena sidan och bomull på den andra, så att man kan anpassa madrassens värme efter personliga önskemål eller årstider, genom att helt enkelt vända på den. Madrassens totala tjocklek är ca 9 cm.

Lite om fjädrar
Fjädrarna är absolut avgörande för en sängs komfort, och då måste man väga in både fjädrarnas kvalitet, höjd, bredd, tjocklek, modell, antal, placering och paketering. Att jämföra en enkel fjäder med den bästa är som att jämföra en sparkcykel med en sportbil, trots att fjädrarna för blotta ögat kan se nästan likadana ut. Bedcraft arbetar uteslutande med en av världens mest framstående tillverkare av fjädrar, och det är ingen hemlighet att det är den viktigaste faktorn bakom komforten i våra sängar. Varje
pocketfjäder är individuellt omsluten av tyg, vilket ger en mjuk och fullkomligt tyst fjädring genom hela sängen. Både pocket och bonellfjädrarna i Bedcrafts sängar är värmebehandlade, vilket ger en optimal formfasthet. Vid tillverkningen, som sker för hand, anpassas fjädrarna så att varje säng blir skräddarsydd efter kundens kropp och önskemål. Väl till sängs, ska varje kund hos Bedcraft alltid känna sig lätt som en fjäder.
Sängen finns att se och provligga hos Folkhemmet i Arninge
 

Artnr:  BF0011

Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top