Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pheno Matgrupp ink 4st Pitch Stolar

12 280 kr
2 - 4 veckor (specialbeställning) *
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Matgrupp bestående av Pheno runt matbord i valnötsfanér och fyra Pitch stolar i brunt konstläder med svarta ben. En elegant matgrupp med retrokänsla. Bord och stolar säljs även separat. Bord och stolar från Dan-Form passar Dig som vill sticka ut. Snygga möbler i hög kvalité och snygg design som passar i nästan alla svenska hem.

Information:

Längd: 106cm *Höjd: 75cm *
Bredd: 106cm *Form: Rund
Typ: MatgruppSerie: Pheno
Färg: BrunLeverantör: Dan-Form

* Mått ovan avser bordet!

Dan-Form startades i en källare 1992 och har växt till att idag exportera till över 50 olika länder. Deras vision är att kunna erbjuda exklusiv design (främst dansk) till ett överkomligt pris. Dan-Form är kända för sin höga kvalitet samt innovativa design och samarbetar med flera olika formgivare. Detta har också lett till ett brett sortiment av matstolar och barstolar men även fåtöljer samt bord. Många av Dan-Forms kunder är hotell, barer, restauranger etc. och därför är de flesta av deras produkter godkända för offentlig miljö.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Brun
FormRund
MaterialValnöt
VarumärkeDan-form
Bredd106 cm
Längd106 cm
Läs mer
Stäng
Dan-Form

Snygg design från Danmark med en härlig kvalitet och innovativ form. Dan-Form har ett stort sortiment av härliga möbler men är som starkast inom stolar och barstolar. Dan-Form har under en lång period skapat ett fantastiskt sortiment med modernt designade möbler av utmärkt kvalitet till bra priser. Det hela startade när en ung Jørgen Mensen skapade Jackpot-stolen 1992 i sin källare. Sedan har företaget utvecklats till globalt företag som säljer sina möbler i ca 50 olika länder. 

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  DAN400775100+DAN100690110*4

To top