Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pitch Stol Svart - Meteorite Velvet

Pitch är en modern och elegant matstol från danska Dan-Form. Den är kraftigt byggd men känns samtidigt nätt och elegant. Sitsen är klädd med ett elegant och slitstarkt sammetstyg i en snygg finish som även finns i andra färger. Sitsen har snygga sömmar vilket ger Pitch mer karaktär. Benen är tillverkad i robust metall som är täckta med en pulverlack i svart. Pitch finns även som barstol. Pitch är definitivt stolen för dig som älskar modern dansk formgivning.

Mått:

Bredd: 45 cm

Djup: 56 cm

Färg: Svart/svart meteorite      

Höjd: 81 cm

Sitthöjd: 45 cm

Material: Metall/konstläder

Dan-Form startades i en källare 1992 och har växt till att idag exportera till över 50 olika länder. Deras vision är att kunna erbjuda exklusiv design (främst dansk) till ett överkomligt pris. Dan-Form är kända för sin höga kvalitet samt innovativa design och samarbetar med flera olika formgivare. Detta har också lett till ett brett sortiment av matstolar och barstolar men även fåtöljer samt bord. Många av Dan-Forms kunder är hotell, barer, restauranger etc. och därför är de flesta av deras produkter godkända för offentlig miljö. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Modellen finns för visning i följande butiker  
Storlek, material och färg kan variera i butik. Kontakta butik om du vill veta exakt utförande och säkerställa att varan finns kvar.
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top