Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Utförsäljning av säsongens utställningsmöbler i våra butiker. Välkommen in och fynda utemöbler!

Samtliga RECO-recensioner är verifierade kunder som köpt på Folkhemmet och insamlade av oss eller lämnade av kunder.  

Ravn Soffbord 115x75cm Svart

Ravn är ett elegant och vackert soffbord från Nordic Furniture Group. Soffbordet har en modern och tidlös design med sitt nätta och snygga underrede i kombination med den eleganta toppskivan som är tillverkad i svart melamin. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Beskrivning

Ravn är ett elegant och vackert soffbord från Nordic Furniture Group. Soffbordet har en modern och tidlös design med sitt nätta och snygga underrede i kombination med den eleganta toppskivan som är tillverkad i svart melamin. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart
Höjd45 cm
Bredd115 cm
Djup75 cm
VarumärkeNordic Furniture Group
SerieSmåbord
Läs mer
Stäng
Nordic Furniture Group

Nordic Furniture Group (NFG) är ett svenskt bolag som säljer fler fina Norska Varumärken bland annant Hjellegjerde och Hödnebö. Tillsammans med ett eget sortiment av fina möbler med en modern nordisk design så erbjuder NFG kanske Sveriges bredaste och mest spännande sortiment av möbler och inredning. På Folkhemmet hittar du ett härligt urval av deras sortiment.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Lackade Möbler

Lackerade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Möbeln bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan samt öka dess glans och lyster. Sköter du detta klarar ytan av spill, vätskefläckar och smuts på ett utmärkt sätt.Läs mer
Stäng

Artnr: NFG5001983

To top

Utförande: