Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Boston Sängbord

10 995 kr
Färg:
Ben:
4 - 6 veckor (specialbeställning) *
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Boston är ett nätt och exklusivt sängbord från Calligaris. Välj mellan två färger på stommen samt trä eller metallben. Boston har två lådor med push-close funktion som ger ett gediget intryck. Boston har en snygg fanérad yta som har en extremt hög kvalitet och finish. Boston är verkligen serien för dig som vill skapa ett sovrum med klass och kvalitet. Missa inte byrån i samma serie.

Mått: 

Bredd: 61cmHöjd: 50cm
Djup: 45cmSerie: Boston
Leverantör: CalligarisTyp: Sängbord


Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgBrun, Beige, Natur
MaterialMDF, Trä
VarumärkeCalligaris
Höjd50 cm
Bredd61 cm
Djup45 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Fanérat trä från Calligaris

Calligaris fanér är noga utvald och selekterad för att hålla den absolut högsta kvaliten. Alla skarvar är noga utvalda för att ge en så bra finish som möjligt. Den sitter beroende på vilken del/produkt oftas på en mdf-skiva eller på metall. Den sitter fastlimmad med ett superhårt speciallim som aldrig släpper. 

Ytan är bara behandlad med pigmenterad olja vilket gör den känslig för vatten och övriga fläckar. För att skydda ytan rekommenderar vid en ytbehandling av t.ex Leathermasters "Protect Spray Wax". Detta gör ytan mer avtorkningsbar och lättare att sköta.

Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  CS604601602707400000000

To top