Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stolar

(715 Produkter)

Vi har massvis med stolar i olika modeller för alla smaker som du kan köpa online på Folkhemmet.
 

Stort urval av stolar

Stolar i trä, stolar i klassisk stil, stolar i mässing, stolar i sammet, stolar i modern italiensk design. Köp en stol i olika material, välj mellan tygsitsar och lädersitsar eller varför inte en stol helt i plast! Klassiska trästolar i massiv ek och björk finns det även gott av.

Stapelbara stapelstolar har vi också mycket av. Du kan välja bland ett stort urval av stapelbara stolar, stolar i trä, mässing och plast. Urvalet av stolar är stort här hos oss på Folkhemmet. Vi har allt från Torkelson, Hans K, Calligaris, Interstil, RGE och Dan-form med mera. Det finns lite att tänka på när du ska välja din stol.

Vilken typ av stol ska jag välja?

​Är du ute efter en stol med oslagbar sittkomfort måste du ofta offra lite av utseendet och vice versa. Det svåra är att hitta den gyllene medelvägen med en stol som är snygg och elegant men samtidigt har en härlig komfort. Smidigt är våra italienska plaststolar som med sin lättskötthet och moderna former uppfyller mångas krav. Fördrar du en stoppad stol med i läder eller tyg med antingen trä eller metallstomme har vi både svenska och danska leverantörer som leverara svårslagna modeller. Vill du köpa en modern stol billigt online är Folkhemmet ditt givna val. Kontakta kundtjänst eller butik för personlig service och rådgivning kring bästa valet av stol eller andra möbler.

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top