08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr
Sista veckan 15% på Hans K >>

Ace Stol Oljad Ek

Ace är en exklusiv matstol från det danska designmärket PBJ. Stolen har en modern skandinavisk desig och utmärkt kvalitet. Ace har en stomme i massiv ek där du kan välja mellan oljad, vitoljad eller svartbetsad finish. Valnöt finns även som val. Sitsen har en skön stoppning och går att få i flera olika tyger samt läder. Stolens rygg har en nätt design som bidrar till att stolen tar minimalt med plats.

Ace en stol med en klassisk design men med moderna detaljer. En tidlös stol där du har möjlighet att välja utförandet som passar just din matgrupp.

Information:

Bredd: 50cmHöjd: 84cm
Djup: 50cmKlädsel: Tyg/Läder
Typ: MatstolSerie: Ace
Stomme: Oljad ekLeverantör: PBJ

 

PBJ är ett danskt möbelföretag som startade sin verksamhet 1968. PBJ har sedan dess växt till en av Skandinaviens ledande möbelföretag i sin nisch. Deras ledord är funktionalitet och kvalitet då de strävar efter perfektion i sina möbler. PBJ är som starkast på massiv trämöbler men kombinerar gärna detta med läder och laminat. All trä hos PBJ är noga handplockat i produktionen för att kunna selektera den finaste kvalitén på virket. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top