Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Karma Stol Brunt Vintage Konstläder

2 495 kr
Färg:
2 - 4 veckor (specialbeställning) *
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Karma är en snygg och unikt designad matstol från danska Dan-Form. Det som gör karma så unik är formen på ryggen som gör att du knappt märker att stolen har ett armstöd. Elegant och fiffigt. Stolen är klädd i ett vackert vintagekonstläder som finns i flera olika färger. Den skålade ryggen gör stolen förvånansvärt bekväm att sitta i.

Karma har svarta konade metallben. kombinera gärna Karma med träbord eller svartlackade matbord.

Information:

Bredd: 62cmHöjd: 86cm
Djup: 60cmSitthöjd: 48cm
Typ: MatstolSerie: Karma
Färg: Brunt Vintagekonstläder (Cocoa)Leverantör: Dan-Form

 

Dan-Form startades i en källare 1992 och har växt till att idag exportera till över 50 olika länder. Deras vision är att kunna erbjuda exklusiv design (främst dansk) till ett överkomligt pris. Dan-Form är kända för sin höga kvalitet samt innovativa design och samarbetar med flera olika formgivare. Detta har också lett till ett brett sortiment av matstolar och barstolar men även fåtöljer samt bord. Många av Dan-Forms kunder är hotell, barer, restauranger etc. och därför är de flesta av deras produkter godkända för offentlig miljö. 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Brun
MaterialMetall, Läder/Konstläder
VarumärkeDan-form
Bredd62 cm
Höjd86 cm
Sitthöjd48 cm
Djup60 cm
Läs mer
Stäng
Dan-Form

Snygg design från Danmark med en härlig kvalitet och innovativ form. Dan-Form har ett stort sortiment av härliga möbler men är som starkast inom stolar och barstolar. Dan-Form har under en lång period skapat ett fantastiskt sortiment med modernt designade möbler av utmärkt kvalitet till bra priser. Det hela startade när en ung Jørgen Mensen skapade Jackpot-stolen 1992 i sin källare. Sedan har företaget utvecklats till globalt företag som säljer sina möbler i ca 50 olika länder. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Konstläder

Konstläder är ett material som både är slittåligt och bidrar med elegans och komfort. Det går enkelt att torka bort fläckar med bara en fuktig trasa. Konstläder har utmärkta egenskaper i form av slitstyrka och skydd mot fläckar. Det är helt tillverkat av konstmaterial vilket gör att det håller otroligt bra och kräver nästan inget underhåll. Undvik kontakt med kemiska rengöringsmedel. Använd istället naturliga rengöringsmedel som t.ex. Såpa.Läs mer
Stäng
* Varan kommer ofta från externt lager vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Artnr:  DAN100375310

To top