Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Love Barstol Tyg Bergen

7 695 kr
Underrede:
Sitthöjd:
Tygval:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Love är en nätt, lyxig och elegant barstol från Italienska Calligaris. Love gjorde succé med sina vackra linjer och snygga design på årets möbelmässa i Milano. Välj mellan mattlackat underrede eller med snygg blankpolerad mässing. Sitts och rygg är klädd med ett slitstarkt möbeltyg som heter Bergen. Love finns även som vanlig matstol.

Mått: 

Bredd: 50cmHöjd: 88 eller 103cm
Djup: 50cmSitthöjd: 65 eller 80cm
Leverantör: CalligarisSerie: Love

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Guld/Mässing, Valbart
KlädselTyg
VarumärkeCalligaris
Bredd50 cm
Djup50 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Bergen tyg från Calligaris

Bergen är ett slitstarkt tyg från Calligaris. Tyget är tillverkat i 100% polyester. På de produkter där tyget går att ta loss kan du tvätt den i maskin 40 grader. Annars gör du rent tyget med lätt fuktig trasa med ljummet vatten. Använd gärna Leather Masters Textile Protection för ett skydd mot fläckar.

Läs mer
Stäng

Artnr:  CS188701N175RVA00000030

To top