Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Maya Stol Metall Svikt/Vintage Konstläder

3 795 kr
Färgval Sits/Rygg:
4 - 6 veckor (specialbeställning)
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Maya är en nätt, lyxig och elegant matstol från Italienska Calligaris. Sits och rygg är klädd med konstlädret Vintage som ger en exklusiv känsla samtidigt som det är otroligt praktiskt. Maya har en underbar sittkomfort tack vare dess egonomi och mjuka stoppning. Underredet finns i både trä och metall i olika utföranden. Maya finns även i ett vackert sammetstyg. Underredet har en härlig svikt/gungfunktion som ger stolen en extra komfortdimension.

Mått: 

Bredd: 51cmHöjd: 92cm
Djup: 61cmSitthöjd: 47cm
Leverantör: CalligarisSerie: Maya

 

Calligaris är ett Italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. De startade 1923 med att tillverka stolar i Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Deras styrka som så många andra Italienska företag är deras fantastiska design men även deras kvalitet. Calligaris "lilla" imperium stäcker sig nu till 90 läder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgSvart, Valbart
MaterialMetall
KlädselLäder/Konstläder
VarumärkeCalligaris
Bredd51 cm
Höjd92 cm
Sitthöjd47 cm
Djup61 cm
Läs mer
Stäng
Calligaris

Calligaris är ett italienskt möbelföretag som andas lyx och kvalitet. Calligaris startade 1923 med att tillverka stolar i norra Italien och är nu ett ledande företag globalt inom möbel- och inredningsbranschen. Precis som så många andra italienska företag är Calligaris styrka deras fantastiska design men även deras kvalitet. De är både inovativa med sitt formspråk samt kreativa med smarta tekniska lösningar. Calligaris "lilla" imperium sträcker sig nu över 90 länder och de producerar sina möbler i fem olika fabriker. Deras katalog med produkter innehåller numera hissnande 800 produkter.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Skuba Läder från Calligaris

Läder är ett material som både är slittåligt och bidrar med elegans och komfort. Det går enkelt att torka bort fläckar med bara en fuktig trasa. Skuba är ett nytt framtaget konstläder från Calligaris som har utmärkta egenskaper i form av slitstyrka och skydd mot fläckar.

* Undvik kontakt med kemiska rengöringsmedel. Använd istället naturliga medel som t.ex. Såpa.

* Komponenter: 84% PVC (polyvinylchloride),10% PL (polyester) och 6% PU (polyurethane).

Vikt: 740gram/m2

Läs mer
Stäng

Artnr:  CB1925030015S0C00000000

To top